اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق

از سرگیری مذاکرات آتش‌بس در یمن با میانجیگری عمان

هیأت عمانی به عنوان میانجی مذاکرات ائتلاف سعودی-صنعاء، بعدازظهر امروز (سه‌شنبه)، برای از سرگیری گفت‌و‌گوها درباره برقراری آتش‌بس در یمن وارد صنعاء شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر شبکه «المسیره» به نقل از خبرنگار خود در صنعاء گزارش داد که هیأت عمانی در دومین سفر خود طی ۲۰ روز گذشته به صنعاء -پایتخت یمن- آمده است.

براساس گزارش‌ها، «محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن و رئیس هیأت مذاکره‌کننده صنعاء اعضای این هیأت راه همراهی کرده است.

سخنگوی جنبش انصارالله یمن در ۳۰ آذرماه گذشته از ورود هیأتی عمانی به این کشور برای ارائه پیشنهادهای جدید در خصوص آتش‌بس خبر داده بود.

این هیأت پس از رایزنی با مقامات ارشد صنعاء از جمله «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی و انتقال مواضع ائتلاف سعودی به مقامات یمنی، صنعاء را ترک کرده بود.

سخنگوی انصارالله پیشتر در مصاحبه با شبکه المسیره درباره مواضع صنعاء توضیح داده بود: «کشورهای متجاوز اقتصاد [یمن] را هدف قرار دادند و شکاف اقتصادی را به طور چشمگیر از طریق هدف قرار دادن بانک و پول [کشور] تشدید کردند. اگر در پرنده مسائل انسانی که شامل پرداخت حقوق، بازگشایی فرودگاه و بندرهاست، پیشرفت کنیم، می‌توانیم در مسائل دیگر نیز پیشرفت داشته باشیم.»

عربستان سعودی در رأس یک ائتلاف عربی و تحت حمایت آمریکا و با جانبداری‌های سازمان ملل، از ششم فروردین ۱۳۹۴ با ادعای تلاش برای بازگرداندن رئیس‌جمهور مستعفی یمن به قدرت، اقدام به تجاوز نظامی علیه یمن و محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور کرده است.

این تجاوز نظامی هیچ کدام از اهداف ائتلاف سعودی را محقق نکرده و فقط با کشته و زخمی شدن هزاران یمنی، آواره شدن میلیون‌ها نفر، به بار آمدن خرابی برای زیرساخت‌های این کشور، گسترش قحطی، گرسنگی و بیماری‌های واگیردار همراه شده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار